Dnevno nočna nega za obraz Anti-age

Prava izbira kreme za obraz...

Že imaš gubice, ki jih želiš omiliti oz. preprečiti nastanek novih? Imaš težave z izbiro prave nege za obraz? Starost pri izbiri kreme ni pomembna ampak stanje tvoje kože. Z Bio2You Dnevno nočno kremo Anti-age z morsko krhliko in hialuronsko kislino ne moreš zgrešiti.

Dnevno-nočna krema Anti-age z morsko krhliko in hialuronsko kislino je primerna tako za problematično kot tudi manj problematično kožo. Se sprašuješ kako je to mogoče? Edinstvena formula naravnih sestavin učinkuje tam, kjer koža to najbolj potrebuje. Na vsaki koži vzpostavi ravnovesje na naraven način. Tako na mastni kot tudi na suhi koži. Krema, ki je kot puhast oblaček se pri nanosu spremeni v lahkotno teksturo in se hitro vpije. Že po prvem nanosu občutiš mehko, voljno in nahranjeno kožo. Najboljše pa je predvsem to, da zmanjšuje gubice, zavira nastanek novih in pusti zdrav videz. Je dermatološko testirana in ne vsebuje parfumov, umetnih barvil, parabenov, silikonov, alkohola, sestavin živalskega izvora in ni testirana na živalih.

Za svež in mladosten videz se iz iste linije Bio2You priporoča tudi krema za okoli oči. Vsebuje naravne vlažilce in bioaktivne sestavine, ki spodbujajo ustvarjanje kolagena. Primerna je tudi za tiste z občutljivimi očmi in uporabnike kontaktnih leč. Izjemno lahkotne teksture, se takoj vpije,  prijetno hladi in pomiri kožo okoli oči.

Saj veš, najprej se gubice začnejo pojavljati okoli oči. Tam je koža najbolj tanka in potrebuje posebno nego. Prej kot začneš, prej začneš zavirati proces staranja in nastajanje novih gubic.

Zdaj je pravi čas, da svoji koži povrneš zdrav videz in sijaj na naraven način.

Bio2You Dnevno nočna krema Anti-age z morsko krhliko in hialuronsko kislino, 50 ml

Bio2You Naravna gladilna krema z morsko krhliko za predel okoli oči, 30 ml