Maska za obraz....

Ali ste vedeli, da pravilna izbira maske za obraz vsakodnevnemu procesu čiščenja kože postavi na povsem novo raven? Samo dobra maska za obraz lahko pomaga odstraniti nečistoče, ki se skrivajo pod zgornjo plastjo povrhnjice. Pravilna izbira maske za obraz lahko zagotovi optimalni rezultat na koži. Ne pozabimo, da je potrebno pred nanosom maske kožo temeljito očistiti vseh ličil in nečistoč. Piling Bio2You odlično odstranjuje odmrle celice in omogoča, da bogate sestavine v maski dosežejo najboljši učinek.

Maska za obraz ne ponuja samo rezultatov, ki izboljša celoten videz kože, temveč ima tudi povsem terapevtski učinek-sproščanje. Uporabo maske za obraz je treba obravnavati kot razkošje. Vzemite si čas samo zase in si nanesite vam najljubšo masko, pripravite vročo kopel, prižgite nekaj sveč in pustite, da čarobnost maske začne delovati. Občutili boste čutno doživetje, ki vas bo razveselilo s čudovito kožo.

Maska za obraz Bio2You Detox z aktivnim ogljem globinsko čisti kožo, absorbira toksine, odpravlja akne, uravnava izločanje sebuma in zmanjšuje pore.

Maska za obraz Bio2You Nutritive intenzivno nahrani kožo in jo naredi bolj elastično. Naravne sestavine odlično pomirjajo občutljivo, razdraženo in problematično kožo.

Maska za obraz Bio2You Radiant globoko vlaži in poskrbi za svežo sijočo kožo. Še dolgo po uporabi je na koži prijeten občutek žametne kože.

Maska za obraz Bio2You  "Detox" z aktivnim ogljem, 50 ml

Maska za obraz Bio2 You "Nutritive" s smolo zmajevega drevesa, 50 ml

Maska za obraz Bio2You "Radiant" s hialoronsko kislino, 50 ml