Ali ga res potrebujemo?

Naravni tonik Bio2You je osnovni korak nege za ohranitev čiste in zdrave kože. Uporablja se za povrnitev PH ravnovesja na koži, ki ga odstranimo med čiščenjem. Preprosto povedano tonik Bio2You po čiščenju kože odstrani vse, kar je ostalo še na koži, kot so ličila, odvečna olja, nečistoče, odmrle kožne celice in ostanki čistilnega sredstva. Tonik Bio2You očisti in osveži kožo, zmanjšuje pore, preprečuje izločanje prekomernega sebuma in preprečuje da pride do izbruha aken ali drugih draženj kože.

Tonik Bio2You se lahko uporablja tudi na telesu za čiščenje in odstranjevanje odvečne maščobe, kot so prsni koš, hrbet, vrat in ramena. Je nežen vlažilec brez alkohola, ki pomirja tudi občutljivo kožo in zadržuje vlago v koži.

Tonik Bio2You vsebuje naravne sestavine in je primeren za vse tipe kože.

Ekstrakt kamilice ima močne antioksidante, deluje protivnetno in pomirja kožo. Preprečuje nastajanje gubic, pomaga pri obnovi poškodovane in aknaste kože.

Ekstrakt žajblja ima antibakterijske, protivnetne učinke in spodbuja mikrocirkulacijo na površini kože. Vsebuje antioksidante, ki pomagajo v boju proti staranju. Ti antioksidanti telesu zagotavljajo naravno zaščito pred prostimi radikali, ki poškodujejo celice, kar povzroča staranje. Bogat je s kalcijem in vitaminom A, ki sta potrebna za dnevno regeneracijo celic.

Rman je odličen v naravni kozmetiki, deluje protimikrobno in antiseptično. Zdravi spremembe na koži, čisti pore, pospešuje celjenje ran, pomirja srbečico in pripomore k izboljšanju poškodovane in suhe kože ter spodbuja regeneracijo novih kožnih celic.

Morska krhlika vsebuje 190 bioaktivnih snovi, veliko močnih antioksidantov, 18 aminokislin, 14 vitaminov (A, B, skupin C, D, K, P), provitamine, 11 mikro elementov (cink, kalcij, železo,..) fenole, 42 vrst lipidov, 22 maščobnih kislin, vključno z Omega 3, Omega 6, Omega 7 in Omega 9, 36 vrst flavonoidov. Morska krhlika lahko absorbira sončno svetlobo in tako zaščiti pigmentne madeže pred nadaljnjim obarvanjem. Je močan antioksidant in deluje pomlajevalno na kožo. Pomaga pri blaženju posledic poškodb kože in vnetja. Primeren je tudi za blaženje posledic luskavice, ekcemov, opeklin, razdražene kože, dermatitisa. Odlično obnavljanja, prehranjuje in pomlajuje kožo in blaži poškodbe, ki jih naredijo sončni žarki. Tonik Bio2You lahko nanesemo na obraz z bombažno blazinico ali pa ga razpršimo po obrazu. Aktivne sestavine takoj poskrbijo za prijetno osvežitev in udobje na koži.