BIO2YOU FACE MIST MANUKA »Meglica za obraz« nepogrešljivi kozmetični proizvod za vse letne čase.

Osvežite in navlažite kožo

Obrazna meglica Bio2You je najboljša rešitev, ko koža izgubi svoj sijaj in vlago. Za razliko od vode, ki dejansko kožo izsuši, je meglica sestavljena iz sestavin, ki zagotavljajo takojšnje vlaženje. Hkrati tudi zagotavlja dolgotrajno primerno vlažnost kože. Z dvema potiskoma te ultra-vlažilne meglice, popeljete vašo kožo iz utrujenega do sijočega in svežega videza.

Uravnavanje sebuma v koži

Zelo pogosta zmota med ljudmi z mastno kožo je, da njihova koža ne potrebuje hidratacije. Popolnoma narobe! V večini primerov je razlog, zakaj koža začne proizvajati sebum tekom dneva, ker je dehidrirana. Telo skuša kompenzirati pomanjkanje vlage z izločanjem sebuma. Dober dvig vlage bo kožo spravil v ravnovesje.

Pomirja razdraženo kožo

V trenutku, ko rdečica in draženje prevzameta obraz vam priskoči na pomoč ultra-vlažilna obrazna meglica Bio2You Manuka. S svojimi naravnimi sestavinami takoj pomiri kožo, lajša srbenje in odpravi rdečico.

Obstojnost l

Bio2You Face Mist Manuka, obrazna meglica podaljša tudi obstojnost ličil. Čez ličila lahko večkrat na dan popršimo meglico in videz ličil bo še vedno videti brezhiben.