Si predstavljaš, da bi imel-a olje, ki bi bilo primerno za nego obraza, telesa in las v enem? Predstavljamo ti božansko Bio2You naravno suho olje za obraz, telo in lase. Globoko vlaži, harmonizira in naravno uravnovesi kožo. Je zelo lahke teksture, se takoj vpije in ne pusti mastnega filma na koži.

Vsebuje 5 različnih dragocenih olj, ki so izredno hranljiva in vlažilna sestavina:

  • Arganovo olje: Pravijo mu tudi tekoče zlato, vsebuje vitamin E in maščobne kisline. Zmanjšuje drobne linije, se takoj vpije in ne pusti mastnih madežev.

  • Jojobino olje: Pravijo mu tudi tekoči vosek in je še posebej primerno za razdraženo in aknasto kožo. Na koži pusti prijeten občutek, neguje lasišče in lase. Lasje postanejo mehki in voljni.

  • Olje morske krhlike: Izboljšuje mikrocirkulacijo, obnavlja, vlaži in neguje kožo in lase. Ščiti tudi pred izpostavljenostjo na soncu.

  • Olje sladkega mandlja: Pomirja in mehča kožo. Ohranja prožnost las in deluje proti razcepljenim konicam.

  • Olivno olje: Bogato je z antioksidanti, Vitaminoma A in E  in je primerno za vse tipe kože. Lasje postanejo močnejši in sijoči.

Uporablja se na obrazu, telesu in laseh. Posebej učinkovito je pri utrujeni, suhi koži, ekcemih, suhih lisah, sončnih opeklinah, razcepljenih laseh in suhem lasišču. Po sončenju, ko je koža še posebej izsušena in občutljiva je olje Bio2You odlična rešitev. Za hitro vzpostavitev ravnovesja kože je priporočljiva uporaba olja zjutraj in zvečer. Koža je takoj bolj gladka in nežno odišavljena. 

Naravno olje Bio2You lahko uporabite na več načinov. Nekaj hitrih namigov:

Za telo: Po jutranjem  prhanju z Geli za prhanje Bio2You na kožo nanesi naravno olje Bio2you, da bo tvoja koža ves dan navlažena. Olje izjemno neguje suho kožo in ščiti pred nadaljnjim izsuševanjem. Osredotoči se tudi na občutljiva področja, kot so kolena in komolci.

Za obraz: Pospešuje nastajanje kolagena v koži in povečuje elastičnost, hkrati pa zmanjšuje drobne gubice. Nanesi olje na obraz in nato nadaljuj z Negovalno kremo Bio2You.

Za ustnice: Za lepe in sočne ustnice pred spanjem nanesi nekaj ​​kapljic naravnega olja Bio2You. Tvoje ustnice bodo postale še bolj mehke in hidrirane. Čez dan uporabljaj Naravni balzam za ustnice Bio2You.

Za lase: Suhe, razcepljene konice so preteklost, ko na laseh uporabljaš naravno olje Bio2You. Preprosto vtri nekaj kapljic na konice las in ne izpiraj. Za popolno nego las uporabi tudi Naravni šampon in balzam Bio2You.

Za roke: Pred spanjem naravno olje Bio2You nanesi na roke. Za lepo negovane roke in nohte priporočamo tudi uporabo čez dan Naravne kreme za roke Bio2You.

 Za noge: Zaradi svojih hranilnih in hidratantnih lastnosti je naravno olje Bio2You idealno za vlaženje suhih, razpokanih pet in stopal. Olje pred spanjem nanesi na stopala in obuj čiste bombažne nogavice. Zjutraj bodo tvoja stopala mehka in gladka.

Za lep, zdrav in sijoč videz na naraven način z Bio2you izdelki na www.biolepa.si