Bio2You Anti-Age Serum za obraz

Kdaj je primeren čas, da pričnemo uporabljati nego proti staranju?

Na to vprašanje ni točnega odgovora v letih, ker je pomembno v kakšnem stanju je koža. Staramo se od trenutka, ko se rodimo. Na obrazu se nam prvi znaki »staranja« začnejo pojavljati po 21. letu. Različni dejavniki vplivajo na hitrejše staranje kože, kot so geni, način življenja, tip kože, zdravje, ...

Koža je vsakodnevno izpostavljena raznim stresnim situacijam, UV žarkom, prostim radikalom,… Uporaba »anti-age« izdelkov za nego obraza so koristni preventivni koraki za upočasnitev procesa staranja in zmanjševanje že vidnih znakov staranja.

Bio2You serum za obraz anti-age ima visoko koncentracijo pomlajevalnih sestavin, zato deluje bolj globinsko in učinkovito, kot krema. Za najbolj optimalne rezultate serum uporabljamo v kombinaciji s kremo iz linije »anti-age« Bio2You. Lahkotna tekstura seruma se hitro vpije v kožo in ne pusti »mastnega filma« na koži. Naravne sestavine uravnavajo preveliko izločanje sebuma, delujejo antiseptično, kar preprečuje nastajanje aken in na suhih predelih poskrbijo za dodatno vlaženje.

Nakup: Naravni Serum proti staranju za obraz, 15 ml