Naravna micelarna voda Bio2You...

Naravna Micelarna voda Bio2You ne vsebuje alkohola in dražilnih snovi. Vsebuje naravne aktivne sestavine: vodo zelenega čaja, pantenol in ekstrakt morske krhlike, ki kožo pomirijo, navlažijo in osvežijo. Je hitra in enostavna raztopina za nežno čiščenje kože na obrazu. Primerna za vsakodnevno uporabo brez izpiranja.

Kako deluje?

Micelarna voda Bio2You vsebuje male micelije, to so mikroskopske molekule, ki imajo sposobnost, da nase vežejo vodo in maščobo. Hitro in enostavno odstrani ličila in kožne nečistoče obenem pa neguje kožo in trepalnice. Zaradi naravnih sestavin se micelarna voda Bio2You lahko brezskrbno uporablja tudi na občutljivem predelu okrog oči. Po uporabi je koža očiščena, tonificirana, mehka in hidratirana.

Za katere vrste kože je primerna micelarna voda Bio2You?

Micelarna voda Bio2You je primerna za vse tipe kože vključno z občutljivo kožo, ki je nagnjena k rdečici, draženju, ekcemom, luskavici in kuperozi. Najboljša stvar je, da micelarna voda Bio2You ne bo odstranila naravne zaščite kože in ne bo povzročila rdečice med postopkom čiščenja.

Kako uporabljati Micelarno vodo Bio2You?

Navlažite bombažne blazinice in brez drgnjenja in spiranja nežno obrišite kožo, da postane čista in sveža. Micelarna voda Bio2You se lahko uporablja za globinsko čiščenja kože, ki jo uporabimo pred ostalimi čistilnimi sredstvi. Odlična je za osvežitev obraza, za odstranjevanje odvečnega sebuma in potu iz obraza. V poletnih mesecih se uporablja za odstranjevanje sončnih krem in lahko se uporablja tudi kot toner.

Proizvod, ki je nepogrešljiv in nam je v veliko pomoč, kadar se odpravimo na dopust. Čudežna raztopina, ki nudi udobje čiščenja v eni sami steklenički.